Publicat de: ultimulunicorn | martie 9, 2016

for every action there is a re-action

Inaintea actiunii apare impulsul – ala cand te mananca undeva sa faci ceva ce altfel probabil ca nu ti-ar da mana sa faci.

Impulsul poate aparea fara motiv sau in urma unor stimuli interni – un gand, o nevoie ceva, sau externi – o imagine, un film, o melodie, un miros…  Ar fi interesant de aflat cum a fost pentru tine in cazul asta. CE anume te-a facut sa te gandesti la mine 😛

Si nu numai ca te-ai gandit… ai mai si trecut la actiune. Totul aproape ok, pana la reactia mea… dictata de context, orgoliu, toane, pms… reactie pe care nu o regret dar ma indoiesc ca data fiind alta zi, alta stare, alta ocazie – ar fi fost aceeasi.

Toate se schimba de aia nu mai sunt sigura de nimic, oricum nu eram sigura decat de faptul ca Schimbarea este unica constanta a universului, si de faptul ca nu stiu mai nimic oricum.

Chiar as vrea sa stiu?


Responses

 1. Sigur nu are cum sa fie ceva atat de naspa incat sa justifice tensiunea asta hamletiana, to know or not to know, that is the question :p
  nu cred ca ai vrea sa stii daca modalitatea de a afla ar fi sa se scoboare arhaghelul mihail si sa-ti spuna CE anume, sau prin orice alta varianta obiectiva.
  Ma gandesc ca ce iti doresti de fapt este sa afli de la sursa, si mai exact iti doresti este ca sursa sa isi faca iar simtita prezenta.

  Reactia ta, oricat de hazardata, a transat lucrurile si poate agonia are sa fie mai scurta decat ar fi fost daca lucrurile s-ar fi petrecut altfel.

 2. let us hope so.
  merci pt franchete, m.

  as always ma pot baza pe tine sa ma extragi din transa… =)))


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: