Publicat de: ultimulunicorn | mai 12, 2015

Ecografia mea

motto: m-am facut OM mare !ecografia mea… si mi-am luat eu starea sanatatii la rost si soarta medicala in maini (vorba vine – am tras niste sfori si am ajuns imediat sa regret ca am declansat procesul, dar cale inapoi nu mai era, asa ca in virtutea inertiei si a unui firav sentiment de responsabilitate … am aterizat la clinica cu scopul precis de a ma lasa supusa unei ecografii 😀 ).

Pentru asta a fost nevoie sa cad din pat pe la 5.45… si asta nu ar fi fost nimic daca diseara nu s-ar juca returul meciului Barca – Bayern de la 21.45 !!! ca era cat pe ce sa contramandez „excursia” la clinica, ca m-a apucat si pe mine sa ma preocup de sanii mei in zi de meci *&^%$#@!~ mno. Evident exagerez, dar nu cu mult. Toata viata mea am fugit de medici, analize, diagnostice… daca acum eu am preluat initiativa – e semn ori ca m-am maturizat definitiv si irevocabil, ori ca am intrat in anul mortii 😀

O luam pe prima ca e mai blanda. Deci m-am facut OM mare. Pfff…

M-am speriat sa vad cati oameni ingrijorati pe acolo, cu griji concrete, reale, trimiteri pe bune, nu ca mine – venita ca o floare: „hai sa vad si eu ce-mi zice!”, desi asistenta aceea dragutza si blonda imi spunea ca asa trebuie venit la medic, preventiv! nu cand e prea tarziu… Teoretic eram de acord cu ea. Practic ma intrebam la ce m-a mancat pe mine in fund, avand in vedere neincrederea mea in sistemul medical de orice natura, ma pregatisem sa tratez cu suspiciune orice verdict mi-ar fi fost dat. In cazul meu – TOTUL e OK, dar trebuie sa revin la toamna! :)))

Am zis ca da, in cabinetul doamnei doctor, dar pana la toamna… m-am ales cu o ecografie minutioasa, pe cadrane, cu explicatii pt fiecare anomalie depistata de ecograf – la orele 9, 6 si tot asa… cu mai multe poze din care nu pricep mare chestie, parca ma uit la niste galaxii indepartate, nu la continutul tesuturilor mele 😛

Acum sa vad cum fac sa rezist diseara la meci si mai vedem. Parca totusi maturizarea asta nu e batuta in cuie. Frica de doctor e mai adanca iar deocamdata eu ma consider sanatoasa. Asta conteaza!

Si ce bine e 😉


Responses

  1. iupii. ca uitasem sa te intreb cum fu 🙂

    Felicitari, sanatoaso :))

    • toti suntem sanatosi pana murim de ceva 😀 dar macar nu sunt suspecta de vreo aberatie…. multumesc!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: