Publicat de: ultimulunicorn | mai 2, 2015

I don’t give a fuck

Cum ajungi sa-ti bagi piciorul ? Usor… incet… pe nesimtite.

Uite asa!fuck… si totusi. imi dau seama ca eu nu sunt asa, nu pot sa mi-l bag pana la capat iremediabil si fara remuscari. Chiar daca si in ciuda faptului ca altii si le baga pe ale lor fara ezitare si fara resentimente. Eu mai am de invatat pentru a putea reproduce manevra asta, nu ca mi-as dori sa fiu ca restul lumii dar am inteles ca e mai simplu asa, si fara dureri de cap.

Incep prin a minti ca nu imi pasa, apoi ma conving eu pe mine ca nu se merita. Asta-i autosugestie? sau imi vine mintea la cap?

We will never know for sure.


Responses

  1. I don’t give a fuck nu e o expresie prea adecvata pentru o femeie (cum suna asta :))) ) pt ca femeile pun multe in orice fuck :))
    tot asa si cu bagatul picioarelor. Fireste ca nu merge sa le bagi pana la capat si fara remuscari, in expresie e vorba de p**a si aia se indeasa mai usor, mai de la sine :)))

    • nici aia nu se indeasa de la sine… tot cu ajutorul partii feminine aluneca pe fagas. oare ei chiar si-o baga fara remuscari? ca eu n-as putea daca as avea sa o bag intr-o gaura…

      mi-ai amintit de bancul ala sec cu cainele care se lingea si se opreste si se intreaba: io ce fac aici? dau sau primesc?!? =))


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: