Publicat de: ultimulunicorn | aprilie 18, 2015

Egzista o explicatie?

Ar putea fi o explicatie pentru toate ideile mele dezastruoase, pentru reactiile disproportionate, pentru gandurile demne de un veritabil hitler uneori… pentru rautacismele gratuite si alte faze. (la „alte faze” imi imaginez ca bag mizeria sub covor si am inchis subiectul).uni beatdeci sa fie unicornul usor predispus la alcoolism? am zis deja ca imi place vinul rosu sec, iar tata a fost alcoolic, Dumnezeu sa-l ierte! dar asta nu inseamna nimic. Decat ca am o toleranta ridicata la alcool si nu prea ma mai imbat usor. mno.

Asa ca nici nu ma ascund dupa sticla de vin sa zic ca am scris precedentul articol sub influenta lichidului rosu, pentru ca nu e asta. E egzact ce mi-a dat mie prin minte si imi asum.

Doar o intrebare mai am – e liber sa raspunda cine vrea. Oare gandul sinuciderii care ma urmareste constant de la 17 ani incoace, e semn ca asta mi-e iesirea? sau e crucea pe care trebuie s-o duc cu mine?

Puterea cea mai mare e sa stii ca te poti razbuna, dar sa n-o faci! inlocuim razbunarea cu sinuciderea si rezulta ca cei puternici sunt cei care rezista. Puterea de a rezista – da. Insa Curajul e al acelora care isi iau asupra lor infrangerea si spun stop joc vietii. Strict parerea mea.

Hai noroc!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: