Publicat de: ultimulunicorn | august 26, 2009

incompatibili

Ma umilesti si ma faci sa ma indoiesc de faptul ca a avea totusi incredere in oameni sau in sinceritatea lor, e un lucru bun, e ceva ce ar trebui sa aiba toata lumea. Spui ca vrei sa ma faci sa vad lumea in care traim asa cum e ea de fapt – dar lumea este asa cum vrei s-o vezi. Eu nu vreau sa vad lucrurile urate de care imi vorbesti, nu vreau sa fiu pregatita pentru faţa cea intunecata a lumii. Daca a fost doar o gluma, esti singurul care rade.  Incercam sa ma privesc prin ochii lor, nasul imi curgea si lacrimile imi intrau in gura, nu imi pasa – credeam ca pot sa ma ascund dupa ochelarii de soare. Da, stiu! „Varzoaica”.  Te auzeam razand in telefon si simteam cum puterile ma lasa… am inteles in sfarsit ca nu am nici o sansa sa te fac sa vezi lumea prin ochii mei tot asa cum tu nu ai nici o sansa sa ma aduci „cu picioarele pe pamant”.


Răspunsuri

  1. eu cred ca fiecare ar trebui sa priveasca la un moment dat, pentru o perioada, lumea prin ochii altcuiva…

    mie imi place „eticheta” data de tine:)) cum adica „prieteni cu bani” ? 🙂

  2. nu e o metafora. pur si simplu… prieteni care au bani. in comparatie cu mine care nu am. de aici si incompatibilitatile.

  3. Prietenii sunt aceia carora simti nevoia sa le oferi. Nu sa primesti. Chestia cu umilinta nu prea isi are rost, intr-o relatie. Poate doar la final, daca vrei sa termini, si nu ai la indemana mijloace mai… subtile.

  4. umilinta ca metoda de calire. cel putin asta sustine respectivul prieten. simte nevoia de a-mi oferi din experienta lui, dar eu nu cred ca experienta poate fi imprumutata. daca n-ai trait-o… nu se pune!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: